Sparta Nijkerk doelpuntloos bij AZSV

17 februari 2019 om 03:08 Sport/sport

NIJKERK Sparta Nijkerk heeft zaterdag niet de winst kunnen pakken in Aalten op bezoek bij AZSV. Het duel eindigde zoals het begon met 0-0. Gezien de mogelijkheden mochten de Spartanen daar het meest tevreden mee zijn.

Anders dan vorige week was het weer dit keer geen spelbreker. Het grasveld in Aalten was echter wel een horde waar de Nijkerkers duidelijk moeite mee hadden. De thuisploeg was daar meer aan gewend, maar het gaf een spelbeeld met veel balverlies en weinig vlot lopende combinaties. Voor de pauze gebeurde e voor de beide doelen weinig en kenmerkte het duel zich vooral als vechtvoetbal.

Na de thee eigenlijk hetzelfde beeld met een stroef spelend Sparta Nijkerk en AZSV met meer kansen. Het is dat Manuel Hoogewoning een prima dag kende, want een nederlaag lag meer voor de hand dan een winstpartij. Met zeker drie uitstekende reddingen hield hij de nul vast en zo keerden de Spartanen met een schamel punt huiswaarts. De 0-0 was niet waarop gehoopt werd, maar gezien de wedstrijd het hoogst haalbare.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie