Tennissen in de achtertuin
Tennissen in de achtertuin Gerrit van de Veen

'Er liggen tennisbanen in je achtertuin'

1 februari 2019 om 21:06 lokaal Deel je nieuws

'Er liggen tennisbanen in je achtertuin' Met deze slogan probeert Tennisvereniging Sparta de bewoners van Doornsteeg naar de tennisclub aan de Watergoorweg te krijgen. De nog jeugdige tennisvereniging heeft net als de bewoners van Doornsteeg voor duurzaamheid gekozen: het gehele tennispark is voorzien van LED verlichting en op het dak van het clubgebouw liggen 120 zonnepanelen, daarmee is de vereniging "stroom-neutraal". Voor bewoners van Doornsteeg voelt dat uiteraard meteen als "thuiskomen".

Volwassenen betalen voor een tweejarig lidmaatschap 199 EURO en krijgen er voor dat bedrag ook 10 tennislessen in groepsverband bij PLUS een tennisracket ter waarde van 100 EURO kado. Voor de jeugd tot en met 17 jaar geldt een bedrag van 125 EURO voor een lidmaatschap van twee jaar, eveneens 10 tennislessen en een racket ter waarde ven 40 EURO. De tennisvereniging is het gehele jaar geopend want er wordt op "all-weather" banen van kunstgras gespeeld. Voor de allerkleinsten liggen er 2 fraaie minibaantjes en bij de oefenmuur daag je niemand minder dan Roger Federer uit...

Vanaf zaterdag 2 februari wordt een flyer huis aan huis bezorgd. Uiteraard blijven er genoeg exemplaren over om ook de toekomstige bewoners huis aan huis te verrassen!!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.tvsparta.nl of kom gewoon een keertje kijken..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie