Een impressie van de te bouwen wijk.
Een impressie van de te bouwen wijk. WSN

Start nieuwbouw De Lieverhof Nijkerk

29 januari 2019 om 14:27 Nieuws

NIJKERK De eerste vloerplaten bij De Lieverhof in Nijkerk zijn dinsdag 29 januari geplaatst, meldt Woningstichting Nijkerk. Daarmee startte officieel de bouw van het project. Het woonwijkje ligt centraal in Nijkerk, op het voormalige 'Nieboer-terrein' aan de Vrijheidslaan. Er komen 29 nieuwe woningen, waarvan zes huurwoningen. Wethouder Dijksterhuis: ,,De vraag naar woningen is op dit moment enorm groot. Ik ben heel blij dat er hier weer 29 nieuwe woningen gebouwd gaan worden, waarmee ook de ruimtelijke kwaliteit aan de Vrijheidslaan weer een mooie impuls krijgt."

De zes huurwoningen van Woningstichting Nijkerk zijn tussenwoningen met twee slaapkamers op de verdieping. Omdat de woningen aan alle zijden zijn ingesloten door bebouwing, is gekozen voor een groen hofje. De huurwoningen worden in de loop van 2019 aangeboden via WoningnetEemvallei.nl. De verwachte oplevering is eind 2019 begin 2020. De koopwoningen worden aangeboden door van de Ridder Makelaars.

Ton Rigter Giza Vastgoed BV, wethouder Harke Dijksterhuis, Maurits van de Geest namens Koelewijn Bouw BV, Henk-René Timmer van Bouwbedrijf J. Timmer BV.
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie