Marco en Monique van Kooten: ,,Trots ben ik op wat we als team bereikt hebben.''
Marco en Monique van Kooten: ,,Trots ben ik op wat we als team bereikt hebben.'' Maureen van Goethem

M&M TheNext naar next level

25 januari 2019 om 10:19 Nieuws

Fitnesscentrum viert tienjarig bestaan

NIJKERK M&M TheNext van Marco en Monique van Kooten is een begrip in Nijkerk en omstreken. Dit jaar vieren zij het tienjarig jubileum van hun sportschool.

Maureen van Goethem

„We gaan dit op een speciale manier vieren", kondigt eigenaar/ondernemer Marco van Kooten aan. ,,Maar dat doen we later dit jaar. Wat tien jaar geleden begon als droom, is werkelijkheid geworden. Trots ben ik op wat we als team bereikt hebben. Vol vertrouwen en sterker dan ooit.''

Augustus 2008 ging de schop in de grond en slechts vijf maanden later was M&M TheNext in het nieuwe pand getrokken. In de jaren die volgden werden regelmatig nieuwe apparaten aangeschaft en nieuwe technieken toegepast.

Het is het niet allemaal vanzelf gegaan, maar begin april 2012 werd het team beloond voor hun inspanningen: M&M TheNext werd verkozen tot 'Beste Onderneming van het Jaar' tijdens het Business Event Nijkerk. ,,Ik sprong letterlijk een gat in de lucht'', aldus Marco. ,,Ik was zo blij.''

In het najaar van 2012 werd een innovatief concept in de vorm van een Milon Cirkel toegevoegd. Ideaal voor mensen die de eerste stap naar het sportcentrum steeds uitstellen, want je kunt in 35 minuten een gevarieerd rondje sporten.

GEVARIEERD AANBOD Het ondernemersechtpaar is ook na tien jaar nog steeds enthousiast over hetgeen zij de cliënten kunnen aanbieden. Beneden staan moderne fitnessapparaten waar de sporter zijn gang op kan gaan en boven vinden de groepslessen plaats. Uiteraard leggen ze aan nieuwe cliënten uitgebreid de werking van de apparaten uit. Daarnaast is er altijd een instructeur aanwezig aan wie vragen gesteld kunnen worden.

,,Wij hebben ons in de loop der tijd ontwikkeld. Wij willen onderscheidend zijn ten opzichte van andere sportscholen en fitnesscentra. Zodoende hebben wij ook 'Five' aangeschaft. Een concept voor mensen die dagelijks last van rugpijn en/of pijn in de gewrichten hebben. We gebruiken dit uniek concept sinds enkele jaren bij onze klanten als aanvulling op hun huidig trainingsprogramma, en met succes. Iedereen is anders, niet alleen fysiek maar ook mentaal. De uitdaging is om je net iets verder te krijgen dan als je het alleen had gedaan."

Wie denkt dat Marco en Monique stil blijven zitten komt bedrogen uit. Zij bezoeken elk jaar de grootste fitnessbeurs in Duitsland, waar zij zoeken naar nieuwe apparaten en technieken. En vorig jaar openden zij in Zeewolde een tweede sportschool. En er zitten nog meer plannen in de koker.

,,Ook even op het gemak een gratis kopje koffie drinken geeft een gevoel van het 'thuis voelen' in de ruimte waar werken aan gezondheid, conditie en gezelligheid hand in hand gaan. Wat ons betreft nog vele jaren.''

M&M TheNext; Henri Nouwenstraat 2; 3863 HV Nijkerk; Tel.: 033 245 2406. thenext.nu

advertentie
advertentie