Hans Haak vertelt over hooggevoeligheid

24 januari 2019 om 09:40 lokaal Deel je nieuws

Ben jij hoog gevoelig (HSP)? Hoe ga jij daarmee om en welk effect kan dit op jouw omgeving hebben? Hoe ga je ermee om in de huidige wereld? Hans Haak is ervaringsdeskundige en heeft sinds 2011 een praktijk voor HSP-coaching, (individueel) mindfulness en training. In 2009 kreeg Hans voor het eerst te horen over hoog sensitiviteit. Daarna begon zijn ontwikkeling en zoektocht naar het antwoord op de vraag “En hoe nu verder?”. Een mooie reis die nog steeds voortduurt en hem veel gebracht heeft. Hans vertelt zijn verhaal en geeft nuttige tips voor de hoog sensitieve persoon en voor de mensen om hem/haar heen. 

“Hoog sensitiviteit of gevoeligheid is gebaseerd op talloze gefundeerde en serieuze onderzoeksresultaten uit de hele wereld. Dit is zeker anders dan het label van een ‘esoterische new-age-verschijnsel’. Die indruk zou je kunnen krijgen als je op internet onder het begrip ‘hoog gevoeligheid’ ziet wat er allemaal verkocht wordt en hoe hoog gevoeligheid wordt beschreven. Het is niet alleen maar ‘super’ en het is ook niet het beroemde ‘zesde zintuig’. Hoog gevoelige mensen komen niet van een ‘andere planeet’ en zijn ook niet automatisch ‘hoogbegaafd’!”

Dinsdagavond 5 februari van 19.30-21.00 in bibliotheek Nijkerk. Gratis entree voor leden en niet-leden. Aanmelden kan op bibliotheeknijkerk.nl.

Test jouw hoog gevoeligheid op www.praktijkhanshaak.nl/hsp-test

advertentie
advertentie