Albert Heijn Hoevelaken krijgt grondige facelift

21 januari 2019 om 08:31 Nieuws

HOEVELAKEN De Albert Heijn aan de Kantemarsweg in Hoevelaken gaat vanaf 1 maart twee weken dicht om te worden gerenoveerd. Er komt veel meer ruimte voor het 'Echt Vers'-assortiment van Albert Heijn. Verder worden de koelcellen, de vloer en de kassa's vervangen. Mogelijk dat ook de uitstraling van de buitengevels nog verandert.

Kees van den Heuvel

Supermarktmanager Peter Roeland is enthousiast: ,,Bij binnenkomst worden klanten straks overweldigd door de hoeveelheid vers in de winkel. De nieuwe winkelindeling kent een aantal speelse effecten waardoor we klanten hopen te inspireren. Verse groeten en fruit vinden klanten in De Tuin. Iets verderop ligt De Keuken; daar vinden klanten onze maaltijdboxen met verse producten. Daarnaast hebben we straks een borreleiland met lekkere hapjes en komt er op de bakkerij meer aandacht voor vers brood, gebak en chocolade."

Er komt geen centimeter aan winkeloppervlak bij. ,,De winkel maakt toch een ruimere indruk door alle aanpassingen", vertelt Roeland. ,,De komst van de verseilanden betekent dat we op een andere plek in de winkel vierkante meters hebben moeten winnen. Zo vervangen we een aantal kassa's voor zelfscankassa's. Dat scheelt veel ruimte. Ook krijgen sommige houdbare en non-food producten wat minder schapruimte."

Albert Heijn grijpt de verbouwing aan om verder te verduurzamen. Zo worden de koelcellen vervangen voor exemplaren met een Co2-neutraal koelmiddel. Ook krijgt de hele winkel een nieuwe vloer. Albert Heijn Hoevelaken sluit vrijdag 1 maart. Op 14 maart is de heropening. Supermarktmanager Peter Roeland: ,,Ik kan haast niet wachten, want ik weet hoe mooi het wordt."

advertentie
advertentie