Knap gelijkspel Veensche Boys

15 december 2018 om 21:56 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Na een wat teleurstellende periode qua spel en resultaten heeft Veensche Boys de eerste seizoenshelft zaterdag goed afgesloten. Bij koploper FC De Bilt werd met 0-0 gelijkgespeeld, maar vooral de daadkracht en goede organisatie van de Boys was weer ouderwets. Na de winter moeten ze dit volhouden om De Bilt het vuur aan de schenen te leggen.

Veensche Boys koos tegen De Bilt voor een iets meer behoudende spelwijze en dat bleek een prima keuze. Er werd weinig ruimte gelaten voor de behendeige tegenstander en zelf konden de Boys met snelle tegenaanvallen regelmatig voor dreiging zorgen.

Pas in de tweede helft gooiden beide ploegen de schroom van zich af en was er voor beide doelen genoeg spektakel om je niet te vervelen. Helaas voor Veensche Boys leverde dit geen treffer op. Gelukkig bleef de verdediging echter ook gesloten, zodat het duel eindigde in 0-0. Een prima resultaat waardoor Veensche Boys in de top blijft en na de winter zich kan richten op de inhaalrace op de koploper FC De Bilt.

advertentie
advertentie