Gehavend Voice verliest in Houten

16 december 2018 om 20:20 Sport/sport Deel je nieuws

De heren van Voice speelden zaterdag in en tegen Houten, nummer twee van de competitie. Voice kent een blessuregolf en daardoor speelden een aantal spelers niet op hun vaste positie. In de tweede helft brak dit Voice op en moest de ploeg de overwinning aan Houten laten.

Met Marco Gouw, normaal veldspeler, als doelman begon Voice de wedstrijd. Voice startte het duel goed. Houten pakte nog wel de voorsprong, maar daarna nam Voice het initiatief. De ploeg speelde verdedigend sterk en liet Houten weinig kansen creëren. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg de thuisploeg wat meer grip op Voice en slonk de voorsprong. Bij rust was de stand 8-9 in het voordeel van Voice.

De tweede helft nam Houten het initiatief in handen. De thuisploeg had een beter antwoord op het goede verdedigende spel van Voice. Houten pakte binnen tien minuten een voorsprong van een paar doelpunten verschil. Voice herstelde zich wel, kwam weer wat vaker tot scoren, maar kon de thuisploeg niet meer verrassen. Uiteindelijk verloor Voice de laatste wedstrijd van 2018 met 19-15 van Houten.