Veensche Boys opnieuw onderuit

8 december 2018 om 20:39 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Veensche Boys zit momenteel in een periode dat het niet loopt zoals ze zouden willen. Loosdrecht bleek zaterdag een te grote hobbel en na een 1-2 nederlaag moest Veensche Boys de punten meegeven.

Veensche Boys was gewaarschuwd voor Loosdrecht, want die ploeg versloeg vorige week ook al topploeg Delta Sports. Veensche Boys speelde niet slecht, maar had moeite om een gat te vinden in de organisatie van Loosdrecht. En de aanvallers van de gasten waren scherp en na een kwartier scoorde Roman Getrouw de 0-1. Even later werd het zelfs 0-2 via een eigen doelpunt en werd de opgave voor Veensche Boys nog lastiger.

Na de thee waren de beste kansen zelfs voor Loosdrecht en het was aan doelman Wessel Kroon te danken dat de achterstand niet opliep. Toen Veensche Boys de 1-2 aantekende, werd het alsnog spannend. Een opsteker, zeker omdat zeker niet bewezen was dat de kopbal van Edwin van der Molen de doellijn was gepasseerd. Een enerverende slotfase brak aan met kansen voor beide doelen.

Veensche Boys kreeg het niet voor elkaar de nederlaag af te wenden en moet komende zaterdag bij koploper De Bilt winnen om niet voor de winterstop op nog grotere achterstand te komen van de toppositie.

advertentie
advertentie