Pietenfeest Hellas
Pietenfeest Hellas Hellas Hoevelaken

Groots Pietenfeest bij Hellas Hoevelaken

1 december 2018 om 16:47 lokaal Deel je nieuws

Nadat Sinterklaas met zijn pieten op 17 november voet aan wal zette in Zaanstad en afgelopen zaterdag 24 november was gearriveerd in ons mooie dorpje Hoevelaken was het nu de buurt om een bezoek te brengen aan Hellas Hoevelaken. De Goedheiligman had 5 gympieten gestuurd naar Sporthal Ridderspoor. De Pieten wisten niet wat ze zagen. De Sporthal was omgetoverd in een speelparadijs. De kinderen tot en met 8 jaar konden naar hartenlust klimmen, klauteren, balanceren, springen. Ook hebben de kinderen samen met de pieten een pietendans ingestuurd. Als beloning dat de kinderen zo hard hebben gewerkt kregen ze uit handen van de pieten een pietendiploma en een appeltje van Oranje.
’s Avonds was het de beurt om een bezoek te brengen aan de G-Gym groep van Hellas Hoevelaken. Sinterklaas stuurde net als andere jaren een lenige piet, een grappige piet, een danspiet en een behulpzame piet. Omdat bange piet vanwege griep in zijn bedje moest kwam de behulpzame piet dit jaar voor het eerst.
Ook nu was de zaal omgetoverd in een prachtig behendigheidsparcours. Zowel de leden van de G-gym als de pieten maakten de vreemdste capriolen op de behendigheidstoestellen, waaronder evenwichtsbalken, schommel, brug en tumblingbaan, Bovendien werd er druk geoefend met pakjes op de evenwichtstoestellen en hebben zowel de pieten als de leden van de G-gym samen De Gekke Pietendans gedanst. Net als in de middag kregen ook zij uit handen van de pieten een pietendiploma en een mandarijn.
Al met al was het een zeer geslaagde middag en avond.
Hopelijk stuurt Sint volgend jaar weer zijn vrolijke, lenige, bange en danspieten naar de sporthal in Hoevelaken.

 

Pietenfeest Hellas
Pietenfeest Hellas
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie