Dé oplossing voor de overspannen woningmarkt

28 november 2018 om 13:57 Nieuws Deel je nieuws

Nijkerk- Vanaf nu is het mogelijk om de overspannen woningmarkt te ontspannen. Dit kan bij het sociaal platform HomeMatching.nl, opgericht door Herman van Losenoord uit Nijkerk. Mensen die geen haast hebben, maar wel met verhuisgedachtes spelen kunnen hier hun woning en woonwensen alvast zichtbaar maken.

Het platform HomeMatching maakt de verborgen woningmarkt zichtbaar. Met dit motto treden zij naar buiten tijdens de lancering in Nijkerk. ‘Het platform waar in alle rust vraag en aanbod samenkomen’, aldus oprichter Herman van Losenoord.

Het werkt heel simpel. Je maakt je eigen woning in een paar stappen zichtbaar, je geeft aan waar je naar op zoek bent en vind vroegtijdig je volgende huis!

Op HomeMatching hoef je je woning nog niet te koop te zetten. Je maakt hem slechts zichtbaar. En als alle condities juist zijn, kun je wel de stap nemen. Het geeft je ook een goede indicatie hoe je huis in de markt ligt. Zodra de status van een woning wijzigt, krijg je als liker een bericht. Zo zit je snel met elkaar om de tafel.

Er gaat geen dag voorbij of in het nieuws is te lezen over de overspannen woningmarkt. Zelf liep van Losenoord daar ook meerdere malen tegenaan. Een woning was al verkocht voordat hij tijd had om hem zelf te bezichtigen, of er waren zoveel kijkers waardoor hij druk voelde, of de biedingen gingen zo hoog dat ze niet meer realistisch waren. Allemaal problemen waar veel mensen op dit moment tegenaan lopen. Dat kan anders dacht van Losenoord. In de krappe en overspannen woningmarkt, schuilt zeer groot maar tot nu toe verborgen aanbod. Door dit inzichtelijk te maken, creëren we meer mogelijkheden en kansen voor elkaar. Dit geeft uiteindelijk ook meer rust en stabiliteit. HomeMatching heeft grote plannen. Ze zoeken mensen die mee willen bouwen en zich ook willen aanmelden. ‘Want alleen samen brengen we de verandering’, aldus van Losenoord.

advertentie
advertentie