Afbeelding
Moniek Kas

Speelgoedkast om te geven en te nemen

27 november 2018 om 15:24 lokaal

NIJKERK Een speelgoedkast die gevuld is met tweedehands speelgoed waaruit je anoniem speelgoed kan meenemen. Deze primeur gaat naar de bibliotheek in Nijkerk, waar deze kast zal worden geplaatst. De kast zal hier tot januari blijven staan en gaat vervolgens naar een nader te bepalen locatie.

Het initiatief is bedacht door Moniek Kas. ,,Hoe leuk is het om je (klein)kind te zien stralen bij het uitpakken van zijn cadeau, gekregen van de sint of kerstman of zijn of haar verjaardag. Hoeveel speelgoed hebben wij met ons allen wel niet, soms is het een beetje té gek al die cadeaus. En dit terwijl andere kinderen niets krijgen omdat de papa en of de mama dit niet kunnen betalen, hoe graag ze dit ook willen." Mensen durven soms uit schaamte niet te laten merken dat ze geen cadeaus kunnen kopen. Daarom komt Moniek met het idee van de speelgoedkast waaruit iedereen anoniem speelgoed kan pakken.

Ook een speelgoedkast op uw locatie? Dat kan door middel van een bericht naar Moniek Kas (0683258192) of laat een bericht achter via de Facebook pagina van Moniek. Speelgoed inleveren kan bij Moniek Kas thuis, Brink 38 te Nijkerk. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie