Wethouder Fatma Koser Kaya en studenten openen samen de nieuwste locatie van MBO Amersfoort aan Valutaboulevard 20.
Wethouder Fatma Koser Kaya en studenten openen samen de nieuwste locatie van MBO Amersfoort aan Valutaboulevard 20. Peter Vahlkamp

Wethouder Fatma Koser Kaya opent nieuwste locatie MBO Amersfoort

26 november 2018 om 15:23 lokaal Deel je nieuws

Zwierende oranje skydancers en feestelijke zwart-witte ballonnen verwelkomden studenten, medewerkers en relaties op donderdag 22 november. Zij vierden samen met wethouder Fatma Koser Kaya de feestelijke opening van de nieuwste locatie van MBO Amersfoort. Een groot pand aan Valutaboulevard 20 dat studenten middels een glazen pui verbindt met de bedrijvige omgeving. En dat past mooi bij de visie van de onderwijsinstelling: leren doe je zoveel mogelijk in de praktijk, met professionals uit de praktijk. Op deze nieuwe locatie zit School voor Veiligheid, Entree-opleidingen en School voor Economie en Ondernemen niveau 2. Zie voor meer informatie over deze opleiding: mboamersfoort.nl/opleidingen.

Altijd iets dat je niet verwacht!
In het gebouw zit ook Acht+ Meerwarenhuis; de nieuwste kringloopwinkel in de regio Amersfoort. Hier werkt en leert een aantal Entree-studenten op de winkelvloer. Zij bedienen de kassa, spiegelen en knappen spullen op. Alles voor echte klanten, want daar leer je het meeste van! De winkel en school hebben elk een eigen ingang. Acht+ is open van maandag t/m zaterdag van 10.00 - 17.30 uur. Benieuwd? Kijk op acht-plus.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie