Duidelijke overwinning Veensche Boys

24 november 2018 om 23:56 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Veensche Boys is de tweede periode uitstekend begonnen met een 3-0 overwinning op IJFC. Een week na het missen van de eerste periodetitel herstelde de mannen uit Nijkerkerveen zich daarmee heel goed.

Het eerste bedrijf was Veensche Boys heer en meester binnen de lijnen, alleen de scherpte voor het doel ontbrak. De ploeg uit IJsselstein wist soms niet waar ze het moesten zoeken, maar leken de eerste storm te doorstaan. Het werd echter toch 1-0 doordat de bal via  aanvoerder Jeffrey Stigter achter zijn eigen doelman verdween. Dat was vreemd genoeg wel het herstelmoment voor IJFC dat daarna goed meespeelde en ook kansen kreeg.

In de tweede helft beet IJFC meer van zich af en het werd een vermakelijk duel. Na een uur spelen ontving Stijn de Bie van IJFC echter een rode kaart en dat was jammer voor de spanning in het duel. Voor Veensche Boys was het echter prima, zeker toen Kevin Hols de 2-0 aantekende. Het slotakkoord was voor Nico van den Brom, die daarmee de eindstand op 3-0 bracht. Wellicht wat geflatteerd, maar de drie punten zijn verdiend en uitermate welkom bij Veensche Boys.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie