1.	Wethouder Nadya Aboyaakoub overhandigt een cheque aan de jubilerende Stichting Oud Nijkerk (v.l.n.r. conservator Saskia van den Berg-Ebbenhorst, wethouder Nadya Aboyaakoub en voorzitter Jan Cozijnsen).
1. Wethouder Nadya Aboyaakoub overhandigt een cheque aan de jubilerende Stichting Oud Nijkerk (v.l.n.r. conservator Saskia van den Berg-Ebbenhorst, wethouder Nadya Aboyaakoub en voorzitter Jan Cozijnsen). OpticaFoto Nijkerk, Gerrit van de Veen

Feestelijk jubileum bij Museum Nijkerk

19 november 2018 om 09:07 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 17 november 2018, vierde Stichting Oud Nijkerk het 50-jarig bestaan. Vrienden van het museum en andere belangstellenden hadden gratis entree bij Museum Nijkerk, kregen koffie met wat lekkers en konden deelnemen aan stadswandelingen. Ruim 110 bezoekers maakten deze jubileumdag tot een feestelijke gebeurtenis.

Wethouder Nadya Aboyaakoub overhandigde namens de gemeente Nijkerk een mooie cheque aan de voorzitter, Jan Cozijnsen, en conservator Saskia van den Berg. Het CDA was met een delegatie van zes raadsleden aanwezig, degenen die nog geen vriend van het museum waren werden dit ter plekke. Prachtige steun voor het werk van de ruim 80 vrijwilligers van Stichting Oud Nijkerk en voor de historie van de stad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie