Afbeelding
Musicalgroep Hoevelaken

Musicalgroep Hoevelaken zoekt deelnemers voor Jozef

15 november 2018 om 19:45 lokaal

HOEVELAKEN Musicalgroep Hoevelaken gaat vanaf februari 2019 van start met een nieuwe productie: Jozef - de dromenkoning. Daarvoor worden nog deelnemers gezocht.

Het wereldberoemde verhaal van Jozef wordt op eigen wijze verteld, daarbij gebruikmakend van het script en de muziek van Gerard van Amstel en Gerard van Midden. De musical had misschien beter 'Dina' kunnen heten, want zij speelt een zeer belangrijke rol. Dina is een halfzus van Jozef. Ze is verkracht, door de man die van haar hield. Haar broers hebben de familie-eer gewroken door haar verkrachter te doden. Dina zit in een vreselijke situatie. Wat betekent trouw en vergeving nu nog? En hoe zit het met Jozef? Die zich door zijn hoogmoed de jaloezie van zijn broers op de hals haalt?

Voor deze musical worden deelnemers gezocht, jong en oud. Minimumleeftijd is 15 jaar. Op maandag 26 november kunnen belangstellenden zich laten informeren over deze musical. Deze avond is om 20.00 uur in de Eshof. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Opgeven voor deelname aan de musical kan na deze avond bij Nel Stoffelsen, nel.stoffelsen@kpnmail.nl. Meer info op www.musical-hoevelaken.nl. Repetities starten op 4 februari 2019 (maandagavonden). Het uitvoeringsweekend is van 14 tot en met 16 februari 2020.

advertentie
advertentie