5573067_vel49_sinterklaasintocht.jpg
5573067_vel49_sinterklaasintocht.jpg AS Media

Sinterklaas komend weekend in Nijkerkerveen

14 november 2018 om 12:43 lokaal

NIJKERKERVEEN Het had even wat voeten in de aarde, maar Sinterklaas maakt ook in Nijkerkerveen zijn opwachting. Zaterdag 17 november komt hij aan op de Talmastraat. Vanaf 14.30 uur begint daar de intocht.

De stoet met veel Pieten en Sinterklaas op de schimmel volgt de volgende route: Van Dijkhuizenstraat, Wouter Blomstraat, Westerveenstraat, Nieuwe Kerkstraat, Dirk Ruitenbeekstraat, Meester Folkertstraat, Wouter van de Kampstraat, Jacob de Boerweg, Nieuwe Kerkstraat, Van Noortstraat, Winkelmanstraat om te eindigen bij sporthal De Baggelaar.

Daar volgt om 15.30 uur een groot feest. Alle kinderen tot en met 10 jaar krijgen daar een tas vol snoep en cadeau's, mogelijk gemaakt door de vele middenstanders in Nijkerkerveen en omgeving, die blij zijn dat de intocht van Sinterklaas toch gehouden kon worden.

Verder zijn er acts met de Pieten en is er een quiz. Voor alle kinderen tot en met tien jaar is er bovendien gratis poffertjes eten. Tijdens de feestmiddag wordt een cheque uitgereikt door de organiserende Sinterklaasvereniging OBB aan het Hospice.

Tijdens de rondrit door Nijkerkerveen wordt de Goedheiligman en zijn Pietermannen begeleid door een dertig man tellend korps: de Scheepjeswolharmonie.

Paul Nolens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie