Fractieleden van de CU-SGP bieden mantelzorgers van InteraktContour een 'Spakenburgs hart' aan als dank voor hun tomeloze inzet voor mensen die het hard nodig hebben.
Fractieleden van de CU-SGP bieden mantelzorgers van InteraktContour een 'Spakenburgs hart' aan als dank voor hun tomeloze inzet voor mensen die het hard nodig hebben. Jos Zomer

Hart onder de riem voor mantelzorgers

12 november 2018 om 17:40 lokaal Deel je nieuws

Als CU-SGP vinden we het werk dat mantelzorgers doen waardevol en belangrijk. Op 10 november 2018 was de ‘dag van de mantelzorger’. In het kader daarvan zijn Marina Lanting, Ineke Boonstra en Annerieke Cordia op bezoek geweest bij InteraktContour. InteraktContour biedt ambulante hulp en dagbesteding aan mensen met niet aangeboren hersenletsel. 
Op donderdagavond, 8 november, hebben de fractieleden van de CU-SGP meegegeten met de cliënten van InteraktContour en hun mantelzorgers. De maaltijd werd georganiseerd door de medewerkers van de dagbesteding. Tijdens de maaltijd zijn er mooie gesprekken gevoerd met de mantelzorgers. 

Als dank voor al het werk dat mantelzorgers doen kregen ze een ‘Spakenburgs hart’ aangeboden met daarop de tekst: een hart onder de riem voor mantelzorgers. De gasten van die avond hebben daarvan kunnen genieten tijdens de koffie. 

 

Een verrassing voor de mantelzorger van deze cliënt van InteraktContour.
Een verrassing voor de mantelzorgers van deze cliënt van InteraktContour.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie