Afbeelding
Aldi

Vernieuwde Nijkerkse Aldi is weer open

9 november 2018 om 18:50 Nieuws

NIJKERK De eerste klanten stonden vrijdagmorgen al om 07.30 uur in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Nijkerk. Filiaalleidster Annette Veenstra opende samen met Rick Versteegh, District Sales Manager bij Aldi, officieel de winkel door het lint door te knippen.

Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes. Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen weg van hete luchtfriteuses tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen één uur uitgereikt aan het echtpaar Salih. ,,Wat fijn, we doen hier elke week onze boodschappen en dan winnen we nu zo'n geweldige prijs!", aldus de enthousiaste prijswinnaars. ,,Wat een geweldige openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleidster Annette Veenstra.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten druk bezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. Ook de dag na opening is de foodtruck aanwezig voor diverse lekkernijen. Nadruk op verse producten In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

ZONDAGOPENING Vanaf zondag 11 november is de winkel iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en kunnen klanten terecht voor hun dagelijkse boodschappen. De vernieuwde winkel aan Hoefslag 53 beschikt over honderd gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
advertentie
advertentie