LSR
LSR Lars

Informatieavond van de opleiding Leider Sportieve Recreatie

6 november 2018 om 12:28 Sport/sport Deel je nieuws

Op donderdag 22 november a.s. zal in het jongerencentrum Chill Out een informatie-avond worden gehouden voor de opleiding Leider Sportieve Recreatie (LSR). De opleiding is bedoeld voor cursisten va. 16 jaar en er is geen specifieke vooropleiding vereist. Steeds vaker wordt er om vrijwilligers gevraagd met een deskundigheidskwalificatie, de opleiding LSR levert een officieel erkende kwalificatie op.

 

Op deze bijeenkomst zal uitleg gegeven worden over de opleiding en wat je als cursist moet doen aan bv. praktijkopdrachten. Tevens zal een korte inleiding gegeven worden over de te behandelen onderwerpen. De cursus is vooral praktijkgericht en dat wil zeggen, dat de theorie in de praktijk direct kan worden toegepast.

 

De cursus is gericht op het leren les- en leidinggeven, omgaan met verschillende doelgroepen, begeleiden van deelnemers tijdens activiteiten,het organiseren van kleine en grotere activiteiten op het gebied van sport en spel.

De cursus is geschikt voor mensen, die bv. in het jongerenwerk actief zijn, maar ook zijn kaderleden of medewerkers van bv. kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, sportverenigingen, scouting en organisaties, die sport en spel aanbieden, zoals bv. Nijkerk on Ice).

 

De opleiding levert de cursist, bij slagen, een diploma op, dat officieel is erkend door het ministerie van VWS en NOC*NSF. Het betekent, dat je gekwalificeerd bent.

Op niveau 2 ben je officieel erkend als gediplomeerde assistent sport/spelleider en op niveau 3 als zelfstandige sport- en spelleider.

 

Heb je belangstelling voor deze opleiding, dan nodigen wij je van harte uit op donderdag 22 november a.s. om 20.00 uur in het jongerencentrum Chill Out, Watergoorweg 42a te Nijkerk.

Voor eventuele vragen: info@jongerenwerknijkerk.nl.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie