Veensche Boys ruim langs BFC

3 november 2018 om 22:53 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Met het einde van de eerste periode in zicht, deed Veensche Boys zaterdag uitstekende zaken. Zelf wonnen de Veenders afgetekend met 4-0 van BFC, maar ook zagen zij koploper Delta Sports punten verspelen. De ploeg uit Nijkerkerveen staat nu gelijk met de ploeg uit Houten. Het wordt sowieso spannend op 17 november.

Tegen BFC speelde Veensche Boys een prima wedstrijd, mede geholpen door vroege treffers. Kilian van Kasteel scoord eal een mooie treffer vroeg in het duel, gevolgd door twee treffers van Nico van den Brom, wat een 3-0 ruststand opleverde. Met de periodetitel als doel was het verwacht dat Veensche Boys het doelsaldo flink wilde opschroeven, maar dat lukte niet helemaal. De ploeg uit Bussum werkte vanzelfsprekend niet mee en alleen Danny Brouwer wist nog te scoren.

Met de 4-0 nestelt Veensche Boys zich naast Delta Sports en op 17 november valt de beslissing. Veensche Boys speelt dan bij ASC Waterwijk  in Almere, terwijl Delta Sports op,bezoek gaat bij FC Almere. Veensche Boys moet sowieso winnen en het liefst met een ruime marge.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie