Afbeelding
HairXclusive

Curlsys® bij kapsalon HairXclusive

1 november 2018 om 14:12 Advertorial_2

NIJKERK Kapsalon HairXclusive is en blijft exclusief voorlopen op de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Maureen van Goethem

Het team beschikt over verschillende specialismen: Master gecertificeerd Curlsys® krullenkapper, gecertificeerd haarwerkspecialist en knip- en kleurspecialist.

CURLSYS® Iedereen met krullend haar, weet dat het knippen daarvan een drama kan zijn. Josine Boerema, eigenaresse van HairXclusive, vertelt vol enthousiasme dat het knippen van krullen een vak apart is.

De meeste kappers knippen krullend en steil haar op dezelfde manier. Het haar wordt daardoor vaak droog en is moeilijk in model te krijgen, maar met Curlsys® methode kan HairXclusive een fantastische oplossing bieden. Daarnaast geeft deze innovatieve techniek de mogelijkheid om in steil haar meer volume te creëren.

Brian McLean, de man achter deze techniek, verlangt dat kappers gecertificeerd zijn, voordat zij de Curlsys® methode mogen toepassen in de salon. Het is een intensieve behandeling die tot anderhalf uur kan duren. Volgens Boerema zijn door de wiskundige benadering van het krulknippen de resultaten buitengewoon indrukwekkend en geen enkele krul is hetzelfde.

Boerema: ,,In alles wat wij doen, geloven wij in het ontdekken en uitdagen van ieders unieke persoonlijkheid. Vanuit onze creatieve vrijheid weten wij de authenticiteit te versterken. Met aandacht voor de wens van de cliënt, creëren wij dé krulkapsels van nu met de Curlsys® methode.''

HAARWERK SPECIALIST HairXclusive is naast Curlsys® specialist ook haarwerk specialist. Bij HairXclusive kan men terecht voor het aanmeten van een haarwerk, haarstuk en extensions. Zij werken op afspraak en ontvangen hun klanten graag in alle privacy in hun salon in Nijkerk. Indien men niet in staat is om naar de kapsalon te komen, dan is een bezoek aan huis of in het ziekenhuis ook mogelijk.

DUURZAAM Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen HairXclusive, zowel bij de inrichting van de salon, denk aan de toepassing van LED-lampen, als ook bij het gebruik van de haar(verzorgings)producten. Zij hebben zeer bewust voor het merk 'Davines' gekozen. 'Davines' komt uit Parma (Italië) en bevat veel minder chemische stoffen dan andere haarproducten.

,,De visie van 'Davines' is niet alleen terug te vinden in de ingrediënten en het verantwoord verpakkingsmateriaal, maar ook in de schone energie die tijdens de productie wordt gebruikt en de duurzame omgang met collega's, klanten en relaties. Dit sluit naadloos aan bij de kernwaarden van HairXclusive'', aldus Boerema.

Voor meer informatie kan men de website bezoeken of contact opnemen.

HairXclusive. Kolkstraat 12A, 3861AK Nijkerk. Tel.: 033 245 68 42. hairxclusive.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie