Valse start heren Voice

28 oktober 2018 om 21:05 Sport/sport Deel je nieuws

De handbalheren van HV Voice zijn er niet in geslaagd om hun eerste wedstrijd van het seizoen te winnen. In Kudelstaart werd met 20-16 verloren van RKDES.

Door het kampioenschap vorig seizoen komt Voice uit in een nieuwe klasse, met onbekende tegenstanders. RKDES uit Kudelstaart is zo’n onbekend team.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De gastheren namen een kleine voorsprong, maar Voice kwam even later weer op gelijke hoogte. Dit herhaalde zich de gehele eerste helft. Uiteindelijk was de stand bij rust 9-8 in het voordeel van RKDES.

De tweede helft leek op dezelfde voet door te gaan. Na een minuut of vijf werd duidelijk dat de automatismen van vorig seizoen er bij Voice nog niet zijn. Door slordigheden kon RKDES een voorsprong van 4 punten pakken. Hoewel Voice zich weer herstelde en zich weer terug in de wedstrijd probeerde te knokken, liet de tegenstander zich niet verrassen. De marge bleef 4 doelpunten. Voice verloor daarmee het eerste duel van het nieuwe seizoen.