Afbeelding
Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter

Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter

25 oktober 2018 om 15:10 lokaal

NIJKERK Bij het Koetshuis in Nijkerk wordt op 21 november twee keer de film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter vertoond. De eerste vertoning is om 13.30 uur, de tweede om 16.30 uur.

Wanneer Sinterklaas zijn verjaardagsmijter cadeau krijgt start het avontuur. Hij is er zo blij mee, dat hij besluit hem tentoon te stellen in het museum. De drie boeven Barones, Henkie en Freigdenhill krijgen hier lucht van en bedenken een plan om de mijter te stelen. Maar het plan gaat verder want ze ontvoeren ook Sinterklaas. Ze laten hem alleen vrij als er een groot geldbedrag betaald word. De pieten schakelen Commissaris Hendriksen in van de politie om hulp te krijgen om deze zaak op te lossen. Samen bedenken ze een plan om Sinterklaas en de mijter terug te krijgen. 

Na afloop van iedere voorstelling krijgt elk kind een cadeautje (cd-single met titeltrack en bonustrack) persoonlijk van de Sint en Hoofdpiet uit de originele film. Er is gelegenheid om een foto te maken van Sint & Piet en kind(eren) in een speciaal opgezet decor. De originele dvd is te koop bij de locatie voor 7,95 euro. De film wordt op 21 november in het Koetshuis vertoond. Verkooppunt in Nijkerk is Primera Nijkerk. Kaarten (7,95 euro) te koop bij Primera Nijkerk Singel 4 in Nijkerk of online te bestellen via www.discountmusic.nl

Het Koetshuis is te vinden aan de Spoorstraat 34 in Nijkerk. Inloop is vanaf 12.30 uur (voor de film van 13.30 uur) en vanaf 16.00 uur (voor de film van 16.30 uur).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie