NSC dendert door in eerste klasse

21 oktober 2018 om 08:43 Sport/sport

NIJKERK NSC is na vijf speelronden de trotse koploper in de eerste klasse. De winst van 4-1 tegen De Merino's betekende alweer de vijfde winstpartij en langzaam wordt de vraag of NSC nog is te stoppen. Vooralsnog is er nog geen ploeg in de eerste klasse die het is gelukt de Nijkerkers te stoppen.

De ploeg uit Veenendaal leek zaterdag een lastige opponent te worden, want zij begonnen sterk. Toen NSC na een kwartier aanhaakte ontstond een boeiend duel met kansen aan beide kanten. NSC was daarin wat gelukkiger, want vlak voor het rustsignaal stond Mark Fennebeumer op de juiste plaats om een voorzet van Yordi Grovenstein binnen te tikken.

Na de thee speelde NSC beter en zorgde Yordi Grovenstein met twee treffers ervoor dat het duel gespeeld was. De thuisploeg controleerde en gunde wat spelers rust en nam via Yannick Cornelisz zelfs een 4-0 voorsprong. Ogenschijnlijk zeer eenvoudig won NSC dus weer zijn duel en blijft daarmee de ploeg die de grootste titelfavoriet is. Dat Marco de Gooijer er namens De Merino's nog 4-1 van maakte, doet daaraan niets af.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie