Wat kan een casemanager dementie voor jou doen?

19 oktober 2018 om 09:45 lokaal Deel je nieuws

Op maandag 5 november a.s. is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Nijkerk. Het thema van  maandag 5 november is “wat kan een casemanager dementie voor je doen?”

Lia Herder, casemanager in de gemeente Nijkerk, is aanwezig als gastspreker. Zij zal vertellen over haar werk. Zo zal onder meer duidelijk worden wanneer en door wie een casemanager ingeschakeld kan worden. Ook de rol van een casemanager gedurende het ziekteproces zal aan de orde komen. Er wordt ingegaan op de vraag wat een casemanager kan betekenen voor degene die dementie heeft, maar ook wat hij of zij voor de mantelzorgers kan doen. Er is alle ruimte voor de vragen van bezoekers en het gesprek met elkaar.

ALZHEIMER CAFÉ NIJKERK: toegang is gratis
Datum:  maandag 5 november 2018
Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf: 19.30 uur)
Locatie: Interakt Contour, Oranjelaan 79, Nijkerk.

Informatie: Voor meer informatie, telefoon 033-2474830 of www/alzheimer-nederland.nl/nwveluwe

Het Alzheimer Café organiseert informatieavonden over onderwerpen die te maken hebben met (het omgaan met) geheugenklachten en dementie.

Deze bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor mensen met geheugenklachten, hun partners, familieleden, vrienden, vrijwilligers, hulpverleners maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie