Veensche Boys laat zich bijna verrassen

13 oktober 2018 om 23:26 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Met opnieuw een overwinning is Veensche Boys één van de koplopers in de tweede klasse. Toch was er ook ontevredenheid na de 0-1 overwinning bij Odysseus'91, want het had zomaar verkeerd af kunnen lopen.

De thuisploeg had in de eerste helft weinig tot niets in te brengen tegen Veensche Boys. De gasten heersten op alle fronten al bleek het afronden erg lastig. Nico van den Brom zorgde wel voor de 0-1, maar er hadden veel meer treffers in gemoeten omdat de tegenstander matig bleek. Halverwege de wedstrijd was het vooral de vraag met hoeveel Veensche Boys zou winnen, want Odysseus'91 leek totaal niet voor gevaar te kunnen zorgen.

Dat beeld bleef bestaan na de pauze, want ondanks dat Veensche Boys zelf niet bijzonder goed speelde, was er weinig te duchten. Met de 0-1 tussenstand bleef het echter toch spannend, zeker toen de thuisploeg in het laatste deel aanzette en aantoonde dat ze echt wel kunnen voetballen. Veensche Boys kwam ineens in de problemen en met hangen en wurgen werd de 0-1 zege over de eindstreep getrokken.

Slechte duels winnen is een eigenschap voor een kampioensploeg, maar bij Veensche Boys waren er zorgen dat ze de tegenstander niet veel eerder op de knieën hadden gekregen. De winst is echter binnen en het moet toch ook vertrouwen geven dat er tot nu toe steeds gewonnen wordt, terwijl het spel nog beter kan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie