Vlnr: Anita Vonder
Vlnr: Anita Vonder Hellas Hoevelaken

Hellas gaat samenwerken met Nijkerk Sportief en Gezond

14 oktober 2018 om 19:54 lokaal Deel je nieuws

Hellas gaat samenwerken met Nijkerk Sportief en Gezond

Vanaf 31 oktober kan ook de jongste jeugd weer gymmen bij Gym- en dansvereniging Hellas Hoevelaken. Dit is mogelijk door een samenwerking die Hellas aangaat met een buurtsportcoach van Nijkerk Sportief en Gezond. .

Hellas Hoevelaken heeft een breed aanbod van gym, turnen, dans en aangepast sporten voor jong en oud. Gymmen voor de jongste jeugd kon de afgelopen jaren niet worden aangeboden, omdat het ons niet lukte om een docent te vinden. Door de samenwerking aan te gaan met de gemeente Nijkerk is hierin verandering gebracht en daar zijn we ontzettend blij mee!

Vanaf woensdag 31 oktober (na de herfstvakantie) komt Giel Jan Wittenberg gymlessen verzorgen bij Hellas Hoevelaken voor ouder en kindgym en voor kleuters.

Wat doet een buurtsportcoach?

De buurtsportcoaches van Nijkerk Sportief en Gezond zijn actief op het gebied van sport en gezondheid en geven daarmee uitvoering aan de sport- en gezondheidsvisie vanuit de gemeente Nijkerk. De buurtsportcoaches stimuleren kinderen en jongeren meer te gaan bewegen en zich aan te sluiten bij het bestaande sportaanbod. Daarnaast richten zij zich op een gezondere leefstijl. Om dit te bereiken worden scholen, sportverenigingen en andere partners ondersteund en geadviseerd in het zelf oppakken van beweeg- en gezondheidsprogramma’s.

Hoe kun je je kind opgeven?

Wil je ook dat jouw peuter of kleuter bij Hellas Hoevelaken komt gymmen? Geef je dan op voor een proefles. Dit kan via: http://www.hellashoevelaken.nl/gratis-proefles.html

De lessen kleutergym worden gegeven op woensdag van 15:30 – 16:30 uur.

De lessen ouder en kind (2 tot 4 jaar) van 16:30 – 17:30 uur.

Aangepast sporten voor kinderen met een motorische achterstand of handicap

Heeft jouw kind een motorische achterstand of handicap? Ook dan kun je terecht bij Hellas Hoevelaken! Wij bieden gymlessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar en hebben ook een tienergroep. Swingt jouw kind liever de pan uit? Dan kan jouw kind ook terecht voor danslessen bij een hele gezellige groep meiden!

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website of schrijf je in voor een gratis proefles. http://www.hellashoevelaken.nl/gratis-proefles.html

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie