Afbeelding
Harry Koelewijn

Echtpaar Van de Kleut-Van den Brink zestig jaar getrouwd

17 oktober 2018 om 15:30 lokaal

NIJKERK Burgemeester Renkema bracht woensdag 17 oktober een bezoek aan het echtpaar Van de Kleut-van den Brink aan de Van Oldenbarneveltstraat in Nijkerk, omdat zij op dinsdag hun 60-jarig huwelijksjubileum vierden.

Het echtpaar heeft elkaar ontmoet in de kerk in Barneveld. Meneer is altijd bakker geweest in Terschuur, mevrouw heeft als coupeuse gewerkt, zowel voor winkels als voor particulieren. Ze hebben drie dochters gekregen en inmiddels vijf kleinkinderen. Meneer is jarenlang lid geweest van de schietvereniging en mevrouw van de gym, beide in Terschuur. Tegenwoordig fietsen ze nog steeds graag grote afstanden.

Ze hebben veel gereisd, door heel Europa heen en in die landen ook vaak en veel gefietst. Gereisd werd er per trein en ook per vliegtuig. Mevrouw geeft aan dat ze 'veel geluk hebben gehad' tot nu toe in hun leven en dat ze nog goed gezond zijn. Het verongelukken van haar broer op 18-jarige leeftijd is hierop een tragische uitzondering. Meneer ziet uit naar het bezoek van de burgemeester, mevrouw vindt het nogal wat.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie