NSC koploper na winst

6 oktober 2018 om 23:25 Sport/sport

NSC-trainer Kamphuis wilde vooral de nare smaak van vorig seizoen wegspoelen in de competitie. Zijn ploeg slaagt daar prima in, want na drie duel is NSC koploper in de eerste klasse. Zaterdag werd op eigen veld DZC'68 met 2-0 verslagen, al ging dat niet heel gemakkelijk.

Voor de rust hadden de Nijkerkers veel moeite met het spel van de ploeg uit Doetinchem. De gasten, die nog puntloos waren, hadden zelfs de beste mogelijkheden. NSC was te weinig scherp in de duels en kwam daardoor niet echt in het eigen spel.

De thee werkte verkwikkend,want NSC kwam veel beter uit de kleedkamer. Het leidde al snel tot de 1-0 van Redouan Hazzat en dat was een extra steun in de rug. Verdedigend hadden de Nijkerkers het duel veel beter onder controle en toen Mark Fennebeumer de 2-0 scoorde was het duel gespeeld. DZC'68 probeerde in het laatste deel van het duel nog wel terug te komen, maar NSC had minstens zoveel kansen. Beide ploegen wiste het net echter niet meer te vinden, zodat NSC voor de derde keer in deze competitie wist te winnen en zichzelf terugvindt op de eerste plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie