Veensche Boys blijft winnen

6 oktober 2018 om 23:15 Sport/sport

Na drie wedstrijden in de competitie doet Veensche Boys het nog steeds uitstekend. Na de 3-0 overwinning tegen Benschop is de ploeg één van de koplopers én nog zonder puntverlies. De Veenders liggen daarmee op koers voor een goede competitie.

In de eerste helft had Veensche Boys moeite met het spel van Benschop, dat enkele keren gevaarlijk opdook voor het doel van Wessel Kroon. Zelfs creëerden de Boys ook enkele kansen en zagen ze zelfs een doelpunt van Edwin van der Molen afgekeurd. Na een half uur nam de thuisploeg echter wel de leiding via een intikker van Nico van den Brom, na een goed uitgevoerde corner. Ook Benschop scoorde, echter ook die treffer werd afgekeurd, zodat het bij rust 1-0 was.

De tweede helft was het voetbal van Veensche Boys beter dan dat van Benschop en het echte offensief van de gasten bleef uit. A; snel scoorde Kilian van Kasteel de 2-0 en daarmee was de spanning aardig uit het duel. Bas van den Grootevheen zette uiteindelijk de 3-0 eindstand op het scorebord, waarmee Veensche Boys opnieuw won.