Eindelijk winst voor sc Hoevelaken

30 september 2018 om 09:20 Sport/sport

HOEVELAKEN Om te spreken van een dramatische voorbereiding en start van de competitie is wellicht te hard. Duidelijk was wel dat Hoevelaken de juiste vorm nog niet te pakken had. Zaterdag was het een stuk beter en won sc Hoevelaken met 0-2 bij SDS'55 in Wekerom. Een zeer welkome overwinning.

Door blessures en afwezigen was trainer Harry Oussoren tot zaterdag verplicht tot het zoeken naar oplossingen. Zijn selectie is nu nagenoeg compleet en dat vertaalde zich in het duel tegen SDS'55 in een grote verbetering van het spel. De gastheren speelden veel de zogenaamde lange bal, maar de defensie van Hoevelaken ad er goed grip op. 

Aanvallend deed de ploeg van Oussoren het eveneens naar behoren, want Joeri van der Hoeven en Edwin Duijst zorgden voor een 0-2 ruststand. De gastheren gingen in de tweede helft op zoek naar een resultaat, dus moest Hoevelaken achteruit. Toen de storm ging liggen, stond de 0-2 nog op het bord en in het verdere verloop van de wedstrijd had de stand nog hoger op kunnen lopen.

De overwinning was echter het meest belangrijk voor de ploeg die nu bijna compleet is. De voorbereiding begint dus eigenlijk pas en dat is wat laat voor de ploeg die mee wil doen om de prijzen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie