Veensche Boys knokt zich langs De Meern

30 september 2018 om 09:14 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Veensche Boys is na twee duels in de competitie nog zonder puntverlies en de koppositie is daarmee een logisch gevolg. Bij De Meern ging het zaterdag niet eenvoudig, maar de 1-2 betekende dat de punten meegingen naar Nijkerkerveen.

De eerste helft was er één om snel te vergeten. Beide ploegen maakten een matte indruk en er viel weinig te genieten voor de toeschouwers.De Meern had wat kansen, maar de Veensche doelman Wessel Kroon verkeerde in goede vorm.

Na rust werd het een stuk leuker met meer dadendrang van de beide ploegen. De Meern wisselde aanvallend, maar kort daarop sloeg Veensche Boys toe. Ivo te Velthuis schoot een vrije trap binnen en even later kopte Danny Brouwer de 0-2 tegen de touwen. De Meern kwam echter binnen enkele minuten terug tot 1-2 via Jesse Schuin.

Er volgde een slotoffensief van de thuisploeg, maar Veensche Boys bleef overeind, mede door een uitstekend optreden van Kroon. Twee duels gespeeld en allebei gewonnen, dat betekent een prima start van de competitie voor de blauwen.