Het officiële logo van de Covebo Cup
Het officiële logo van de Covebo Cup Marnix van de Bor

Sterke bezetting Covebo-cup

28 september 2018 om 11:42 Sport/sport Deel je nieuws

Jarenlang was De Ebbenhorst het decor voor een groot JO19-1 toernooi (A1) op Hemelvaartsdag. Door organisatorische knelpunten eindigde dat toernooi, maar het komt in 2019 terug. Op 12 januari 2019 strijdt een sterk deelnemersveld van gerenommeerde verenigingen om de Covebo Cup.

  

De JO19-1 teams van De Treffers (Groesbeek), AFC Amsterdam en IJsselmeervogels (Bunschoten-Spakenburg) komen uit in de tweede divisie, DVS’33 (Ermelo) en Udi’19 (Uden) in de derde divisie. Sparta Nijkerk en Victoria (Loosdrecht) spelen in de vierde divisie en het deelnemersveld wordt gecompleteerd met BFC Bussum uit de Hoofdklasse. De organisatie is verheugd dat zoveel goede teams hebben toegezegd om deel te nemen.

 

De voorbereidingen op het toernooi zijn reeds in volle gang en als sponsor is Covebo gestrikt. Op zaterdag 12 januari zal dus worden gestreden om de Covebo Cup en diverse andere (individuele) prijzen. De teams zullen in poulewedstrijden uitmaken wie zich plaatsen voor de finales en op voorhand is weinig te zeggen welke ploeg zich als grootste kanshebber mag zien.

 

Het belooft een prachtig toernooi te worden, waarbij de hoogste jeugdteams van de verenigingen zich kunnen laten zien en het is daarmee ook een goede voorbereiding op de rest van het seizoen. Meer informatie over de Covebo Cup volgt via diverse kanalen, zoals de website van Sparta Nijkerk en social media. Het is nu vooral zaak om zaterdag 12 januari te reserveren in uw agenda, zodat u dit mooie voetbaltoernooi niet hoeft te missen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie