Petra de Graaf in actie
Petra de Graaf in actie Jan Schrijver

Succes leden Menclub De Lange Boom op het NK Dressuur

24 september 2018 om 16:49 Sport/sport

NIJKERK Waar vorig jaar door weersomstandigheden uitgeweken moest worden naar een andere locatie, vond de Hippiade afgelopen weekend weer gewoon bij de KNHS in Ermelo plaats. Opnieuw waren de weersomstandigheden verre van ideaal, op deze zeer koude en ook nog eens zeer regenachtige dag hebben een paar leden van Menclub De Lange Boom gestreden voor de titel Nederlands Kampioen van hun klasse.

Melanie van de Bunt werd met haar tweespan pony’s Tom en Jim Nederlands Kampioen in de Dressuur Klasse M/Z/ZZ.

Kessy de Feber werd met haar tweespan pony’s Blue en Dave in de Dressuur Klasse B/L 4e en in de Vaardigheid Klasse L, 3e van Nederland.

Het paard Maranga was voor deze Hippiade geselecteerd met twee rijders, Sanne van Harten werd met Maranga 6e in de Vaardigheid Klasse L en Petra de Graaf werd met Maranga in de Vaardigheid Klasse Z/ZZ, 7e van Nederland.

Met deze wedstrijd is het buitenseizoen weer afgesloten en gaat men zich weer richten op het indoorseizoen, allereerst op zaterdag 13 oktober met een wedstrijd Dressuur en Vaardigheid. Daarna vindt van donderdag 1 november tot en met zaterdag 3 november Menindoor Nijkerk plaats. 

Melanie v.d. Bunt haar ereronde
Sanne van Harten in actie (op andere locatie)
Kessy de Feber in actie
Paul Nolens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie