Veensche Boys opent sterk tegen TOV

22 september 2018 om 23:34 Sport/sport

NIJKERKERVEEN De voorbereiding was niet geheel vlekkeloos, maar zaterdag bij de seizoensouverture stond Veensche Boys goed. Er was strijd, bij vlagen goed voetbal en een prima resultaat. TOV uit Baarn met met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Onder barre omstandigheden moesten beide ploegen zoeken naar het ritme, maar toen Veensche Boys dat vond, was er snel een gat geslagen. Danny Brouwer was binnen twee minuten twee keer succesvol, waardoor Veensche Boys met een 2-0 de rust haalde.

Na de thee ging TOV op zoek naar de aansluiting en boden ze sterk partij. De organisatie van Veensche Boys stond echter prima en er werden vrijwel geen mogelijkheden weggegeven. Het slotakkoord qua doelpunten was voor Stefan Fredriksen, die een vrije trap feilloos binnenschoot. De uitslag had nog hoger kunnen uitvallen, maar een 3-0 overwinning is een prima begin van de competitie.