Hoevelaken puntloos uit de beker

15 september 2018 om 21:18 Sport/sport

HOEVELAKEN Een week voordat de competitie begint, is gebleken dat sc Hoevelaken nog niet geheel klaar is. Net als de eerdere bekerduels werd ook het derde duel tegen Stroe verloren. De vierdeklasser maakte in de slotfase het verschil: 3-1.

Hoevelaken begin goed en wist enkele goede kansen te creëren, maar wist niet te scoren. Stroe kwam beter in het duel, maar Hoevelaken was het dichtst bij een treffer, maar het schot van Robin Vonder belandde op de paal.

Na de thee nam de thuisploeg meer initiatief en al snel Gert van Rootselaar voor de 1-0. Hoevelaken rechtte echter de rug en kwam na ruim een uur op gelijke hoogte via Calvin Broekhuis. De thuisploeg toonde in de slotfase aan dat zij graag wilden winnen en werden daarvoor beloond. In de laatste minuut scoorde Tim van Essen de 2-1. Het duel eindigde zelfs nog in 3-1, omdat Pascal van den Braak raak kopte.

Komende zaterdag start Hoevelaken de competitie op eigen veld tegen Rood Wit'58. Dan moeten de spelers van Harry Oussoren er echt staan en aantonen dat ze hoge ogen willen gooien in de derde klasse.

advertentie
advertentie