Hoevelaken uitgeschakeld in beker

8 september 2018 om 21:28 Sport/sport

HOEVELAKEN Na twee duels heeft sc Hoevelaken geen kans meer om de volgende ronde van de beker te bereiken. Op de nederlaag van voride week tegen Reaal Dronten volgde zaterdag een 3-1 nederlaag bij DSV'61 in Doornspijk.

Na een aftastende start van de wedstrijd nam de thuisploeg halverwege de leiding door een treffer van Arnoud Zwep. Tot de rust gebeurde er voor beide doelen genoeg, maar gescoord werd er pas in de tweede helft.

DSV'61 kreeg een strafschop en Jeffrey Schreurs benutte hem feilloos voor de 2-0. Hoevelaken ging daarna meer risico's nemen om alsnog terug te komen en scoorde de 2-1. Ondanks het streven naar meer doelpunten, slaagde Hoevelaken er niet in meer te scoren. DSV'61 scoorde in de slotfase via Gerrit Hoekert wel en zo eindigde het duel in 3-1.

Het duel van aanstaande zaterdag in en tegen Stroe is daarmee voor Hoevelaken een soort oefenduel, waarin de laatste stappen gezet moeten worden naar een goede seizoensopening een week later.