Berry Weterings slaat zijn vleugels uit maar blijft ook zichtbaar in Hoevelaken.
Berry Weterings slaat zijn vleugels uit maar blijft ook zichtbaar in Hoevelaken. Maureen van Goethem

Electro World Weterings breidt uit

29 augustus 2018 om 17:24 Advertorial_2

'Het advies houdt niet op bij de winkeldeur'

HOEVELAKEN Berry Weterings, ondernemer en eigenaar/directeur van Electro World Weterings in Hoevelaken slaat binnenkort zijn vleugels uit naar het centrum van De Bilt.

Maureen van Goethem

In het voormalige politiebureau aan de Hessenweg 194 D-E bevindt zich dan een tweede vestiging van het electronicabedrijf. Iedereen staat natuurlijk al te trappelen om te kijken wat er van het oude politiebureau is overgebleven. De winkel gaat zaterdag open en wij gingen alvast even binnenkijken. ,,Alles is gedemonteerd en gesloopt. Zelfs de cel is verwijderd'', vertelt Weterings.

NIEUWE LOCATIE Weterings kreeg begin dit jaar de sleutel van zijn nieuwe winkel. De ligging en het feit dat Weterings op de nieuwe locatie de winkel vanaf nul kan inrichten en afstemmen op de consument en het feit dat in de dichtstbijzijnde regio geen zelfstandige electronicawinkels zijn gevestigd, zijn de belangrijkste redenen voor de uitbreiding.

De hoofdvestiging zal in Hoevelaken blijven voortbestaan, waar de bekende gezichten de klanten blijven voorzien van nieuwe consumentenelektronica, zoals de nieuwste tv's en audiosystemen, wasautomaten en -drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, laptops, tablets, enzovoort. ,,Ook op het gebied van inbouwapparatuur kunnen wij uitstekend van dienst zijn. Wij proberen zoveel mogelijk 'beleving' in onze winkels te creëren.''

Al vanaf het begin is dit de kracht van de Hoevelakense winkel en dat zal in De Bilt niet anders zijn: het traject van aankoop tot en met levering voor de klant zo eenvoudig en soepel mogelijk laten verlopen. Het advies houdt overigens niet op bij de winkeldeur. Weterings beschikt over een eigen technische dienst. ,,Voorlopig ga ik zelf de winkel runnen, maar ik ben in Hoevelaken niet helemaal uit beeld, hoor'', lacht Weterings. ,,Arjan en Benjamin zullen de winkel leiden.''

De mensen in Hoevelaken weten dat er een eigen technische dienst is, voor reparatie en onderhoud. Zij zullen zowel regio Hoevelaken als regio De Bilt gaan bedienen.

VAKBEKWAAM Karakteristiek voor Weterings is de vakbekwaamheid en klantgerichte instelling; de mannen helpen graag met de juiste programmering van apparaten, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Daarnaast is Weterings zelf ElectroStylist: ,,De verlichting, video, audio, computer- en mobiele technologie, huishoudelektronica, domotica en beveiliging wordt gecombineerd met stijl, interieur en leefcomfort. Wij geven deskundig advies om huizen slimmer, zuiniger en makkelijker te maken.''

Het interieur is klaar, nu de decoratie nog en uiteraard alle apparaten. ,,Zaterdag 1 september gaat de winkel open. In oktober zullen we een mooie opening verzorgen met leuke acties en demo's'', besluit Weterings.

a        [Electro World Weterings. Tel.: 033 253 46 01. electroworldweterings.nl

advertentie
advertentie