Mogelijke signalen van dementie in Alzheimer Café Nijkerk

27 augustus 2018 om 16:22 lokaal Deel je nieuws

Op maandag 3 september is de start van het nieuwe seizoen van het Alzheimer Café Nijkerk. Iedereen die interesse of vragen heeft over dementie is van harte welkom. De avond vindt plaats in het gebouw van InteraktContour, Oranjelaan 79 te Nijkerk. De inloop is vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Een bezoek aan het Alzheimer Café is gratis.

Tijdens deze avond zal mevrouw Vastenhouw, huisarts in Nijkerk, de gastspreker zijn. Zij zal informatie geven over geheugenproblemen, mogelijke signalen van dementie en wat er dan te doen is. De rol van de huisarts zal hierbij uiteraard ook besproken worden. Er is tevens alle ruimte om vragen van bezoekers te beantwoorden en samen in gesprek te gaan.

Tijdens het komende seizoen verzorgt het Alzheimer Café Nijkerk tien informatieavonden in Nijkerk over geheugenproblemen en het omgaan met dementie. Daarnaast zullen twee informatieavonden in Hoevelaken georganiseerd worden. Al deze bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor mensen met geheugenproblemen, hun partners en familieleden die mantelzorger zijn en iedereen die persoonlijke of beroepsmatige interesse heeft in het omgaan met (mensen met) dementie.

Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met Sigma, telefoon 033-2474830. Aanmelden voor de bijeenkomst van het Alzheimer Café is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie