Gezamenlijk tennistoernooi TV Sparta en NTC

27 augustus 2018 om 07:54 Sport/sport

NIJKERK Beide tennisvereniging in Nijkerk, NTC en TV Sparta, gaan meer met elkaar samenwerken. ,,Een goede stap om deze sport in Nijkerk groot te houden", schrijven zij. TV Sparta en NTC organiseren gezamenlijk de Van Duinkerken Open Nijkerkse tenniskampioenschappen.

Vanuit beide tennisverenigingen is een commissie samengesteld die jaarlijks de organisatie van dit toernooi op zich zal nemen. Samen met de hoofdsponsor Van Duinkerken Sport Kamperen zijn de eerste gesprekken gevoerd om tot een sportief toernooi te komen, dat jaarlijks begin oktober wordt gehouden. Gekozen is voor één locatie per jaar, de editie van 2018 wordt gehouden bij TV Sparta op tennispark De Catsburcht. Volgend jaar is NTC de gastheer, waarna de wisseling een jaarlijks feit is.

Er wordt gespeeld in zes speelsterkten, in de leeftijdscategorie vanaf 17-plus en vanaf niveau 6 kan er ook in de 35-plus categorie worden gespeeld. Voorts is het een open toernooi in de onderdelen Dames Dubbel, Heren Dubbel en Gemengd Dubbel. In het poule systeem zijn de deelnemers gegarandeerd van minimaal twee wedstrijden.

Hoofdsponsor Van Duinkerken Sport Kamperen is blij met de nieuwe opzet van dit toernooi door beide Nijkerkse verenigingen. Zij zijn de naamdrager van het toernooi en zullen tijdens de toernooiweek aanwezig zijn met extra's zoals tenniskleding en attributen.

OPEN TOERNOOI Het toernooi is een open toernooi, wat inhoudt dat alle verenigingen in de wijde omgeving van Nijkerk zullen worden aangeschreven om hun leden aan te moedigen om zich in te schrijven. Men hoeft dus geen lid te zijn van een van de Nijkerkse tennisverenigingen of woonachtig te zijn in de gemeente Nijkerk; iedereen is welkom.
Van 6 tot en met 14 oktober wordt het toernooi gehouden, inschrijven kan via www.toernooi.nl en kan tot en met 28 september.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie