Rijk van de Heg is gestart met installatiewerk van cv's, radiatoren en sanitair.
Rijk van de Heg is gestart met installatiewerk van cv's, radiatoren en sanitair. Maranke Pater
Advertorial

Heg Installatiebedrijf: 'binnen 24 uur geholpen bij problemen aan cv'

11 december 2019 om 17:50 Zakelijk

NIJKERK Opa Van de Heg begon als kolenboer al met het verwarmen van huizen. Inmiddels staat de derde generatie Van de Heg aan het roer van handelsonderneming T. van de Heg. Zoon Rijk is gestart met Installatiebedrijf Heg en daar kunnen mensen naast het aanschaffen van radiatoren, cv-ketels en sanitair deze nu ook vakkundig laten installeren.

Maranke Pater

Rijk heeft al dertien jaar ervaring in de installatiebranche. Er kwam bij het familiebedrijf alleen steeds meer vraag naar installatiewerk. Rijk: ,,T. van de Heg is het bedrijf van mijn vader en zus en we merkten dat steeds meer klanten graag volledig verzorgd willen worden bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, radiator of sanitair. Sinds januari 2019 neem ik de installatie voor mijn rekening."

Het installatiebedrijf van Rijk staat los van het familiebedrijf, waardoor Rijk niet verbonden is aan het installeren van een bepaald merk. ,,Ik voer servicebeurten en onderhoud uit, maar kan ook helpen op het moment als er een systeemstoring is. Voor wat betreft de montage van installaties werk ik het liefste met het merk Vaillant, een merk dat ook in de showroom van T. van de Heg wordt verkocht. Wij zijn ook een erkend installateur van Team Vaillant." In de wintermaanden neemt de werkdruk toe. ,,Het is een maand waarin mensen graag hun radiator aanzetten om warmte in huis te creëren. De grootste problemen die ik tegenkom zijn het ontbreken van warm water of verwarming. Ik garandeer dat een klant binnen 24 uur geholpen is."

De trend van energiezuinig wonen is ook voelbaar in de installatiebranche volgens Rijk. Zo kiezen steeds meer klanten voor een gasinstallatie of elektrische installatie. ,,Mensen willen graag besparen op hun energieverbruik." Momenteel heeft Heg Installatiebedrijf een aanbieding bij een ecoTEC classic hr-ketel die extra comfort biedt. Ieder klant die een dergelijke installatie aanschaft krijgt een gratis klokthermostaat van het merk calorMATIC 350 cadeau. De samenwerking met het familiebedrijf heeft volgens Rijk alleen maar voordelen. ,,We kunnen klanten naar elkaar doorverwijzen en doordat ik nu de installatie voor mijn rekening neem kunnen we onze klanten een totaalpakket bieden. Daarnaast kunnen we ook alle benodigde materialen leveren voor mensen die zelf thuis aan de slag willen gaan."

Heg Installatiebedrijf
Nijverheidsstraat 4
Tel. 06-52381730
Maranke Pater
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie