Afbeelding
Gerrit Steen

Sfeervol optreden voor Vrienden van de Kopperhof

26 maart 2023 om 19:41 Activiteiten

HOEVELAKEN Het duo ‘The Neigbour Sisters’ uit Gorssel zorgde zaterdagmiddag voor een zeer gezellige en sfeervolle middag met hun optreden voor de Stichting Vrienden van de Kopperhof in Hoevelaken. De aanwezigen genoten volop van het optreden, waarbij ze vooral Nederlandstalige oldies, evergreens ten gehore brachten en ook de polonaise niet ontbrak.

The Neighboursisters vormen een zangduo dat al jaren achtereen met veel succes optreedt. Waar ze worden uitgenodigd brengen ze warmte en gezelligheid en zorgen ervoor dat iedereen zingend, swingend en ook nog een paar jaar jonger huiswaarts gaat. Ze houden van interactie met het publiek! De show is een reis door het leven en met luisterliedjes, cabaret en een vleugje sentiment is de voorstelling verrassend tot het einde toe.

ONTSPANNING VOOR SENIOREN

De Stichting Vrienden van de Kopperhof is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het bieden van ontspanningsmogelijkheden voor senioren (55+) in Hoevelaken en omgeving. Dankzij de gaven van ruim 200 donateurs worden er jaarlijks in de Kopperhof tal van uiteenlopende activiteiten georganiseerd door het bestuur. In het begin van het activiteitenseizoen, dat meestal al in augustus begint met de Dorpsdag Bingo in de Kopperhof, wordt het globale jaarprogramma verspreid onder alle donateurs. Deze betalen voor hun lidmaatschap € 12,50 per jaar per persoon. Hiervoor kunnen ze gratis een aantal activiteiten van de door de stichting georganiseerde activiteiten bezoeken, in een enkel geval wordt een kleine bijdrage gevraagd.

INTRODUCÉS

Niet alleen donateurs zijn welkom, er mogen ook introducés worden meegenomen die dan een kleine bijdrage betalen. Ook kinderen van bijvoorbeeld een dementerende ouder zijn van harte welkom. ,,We werken niet alleen actief samen met de andere comités in Hoevelaken zoals het Dorpsdagcomité en de Oranjevereniging maar ook met Sigma”, vertelt Paul Rouwhorst. ,,Sinds kort hebben we ook een samenwerkingsverband met de stichting Historisch Hoeflake, die af en toe een interessante lezing zullen geven over oud Hoevelaken.” 

De volgende activiteit is een ingelaste toneelvoorstelling in de Stuw op zaterdag 15 april om 14.00 uur, die verzorgd wordt door toneelvereniging het Gebeuren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie