Meet en Greet met Sinterklaas en piet
Meet en Greet met Sinterklaas en piet Gerrit Steen

Hoevelakense kinderen ontmoeten Sinterklaas

26 november 2022 om 14:00 Activiteiten

HOEVELAKEN Nadat Sinterklaas twee weken geleden al met de boot in Nijkerk gearriveerd was uit het verre Spanje, stond zaterdag 26 november Hoevelaken op het programma. De Hoevelakense kinderen moesten dus wat langer geduld hebben, maar eindelijk was het dan zover.

De goedheiligman kwam rond de klok van elf uur aan in het dorp waar wethouder Mariëlle Broekman het gezelschap op de Brink stond op te wachten. Na een korte toespraak werd in het centrum tussen 11.00 en 15.00 uur een pietenspeurtocht gehouden. Kinderen die alle letters vonden waar de antwoordpiet naar op zoek was, wonnen iets lekkers. De kinderen konden ook Sinterklaas ontmoeten en met hem op de foto gaan tijdens een Meet en Greet. 

Sinterklaas kwam bijna handen tekort om alle kinderen van Hoevelaken, en in veel gevallen ook hun ouders, een hand te geven. Voor alle kinderen had hij een goed woord over en liet hij zich gewillig fotograferen voor het familiealbum. Moe maar voldaan keerde Sinterklaas terug naar zijn geheim gehouden verblijfplaats. ,,Er is nog veel werk te verrichten voor mij en mijn pieten. Alle pakpieten zijn continu in de weer om alle cadeautjes in te pakken voor de schoentjes die de Hoevelakense kindertjes gaan zetten. En geloof me maar dat dit een hele klus is.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie