Afbeelding
Lionsclub Nijkerk/Mathilde Dusol

Wijnproeverij ‘Babbelen met Bubbels’ voor Stichting Parentshouses

16 mei 2022 om 14:20 Activiteiten

NIJKERK De Lionsclub Nijkerk houdt op vrijdag 10 juni het wijnproefevenement Babbelen met Bubbels. De wijnproeverij - voor ladies only - is terug van weggeweest en heeft als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Parentshouses Nijkerk. 

Op de Holkerstraat wordt tijdelijke woonruimte voor ouders in en rond een scheiding gerealiseerd. Om de kamers zo gezellig mogelijk in te richten is veel geld nodig. Om Stichting Parentshouses hiermee te helpen wordt Babbelen met Bubbels opnieuw opgetuigd. Tijdens het wijnproefevenement zijn verschillende zomerwijnen te proeven en te bestellen. Ook is er een modeshow van damesmodezaak Duo Duo. Aan het einde van de avond worden cadeaus als beautybehandelingen, giftcards, mode-items, sieraden en tassen verloot. De cadeaus zijn gedoneerd door ondernemers die het goede doel een warm hart toedragen.

Babbelen met Bubbels wordt gehouden op het Engelse Plein bij Kade 10. De wijnproeverij wordt verzorgd door Wijnhandel & Slijterij De Moor. Een entreeticket kost 15,00 euro per persoon, inclusief het proeven van alle wijnen en hapjes. Meer informatie is te vinden via babbelenmetbubbels.nl.

PARENTSHOUSES Stichting Parentshouses wil op verschillende plaatsen in de regio tijdelijke woonruimte inrichten voor ouders in en rond een scheiding. Dit zodat zij in de buurt van hun kinderen kunnen blijven wonen. Het verblijf is altijd tijdelijk; maximaal een jaar. Het verblijf in een parentshouse biedt rust en ruimte voor de ouders en de kinderen. Momenteel is de stichting bezig met een parentshouse aan de Holkerstraat. Op vrijdag 10 juni zal een bestuurslid van de stichting uitleg geven over het project. De opbrengst van de tickets, de verkoop van de lootjes en de bestelde wijnen wordt volledig gedoneerd aan Stichting Parenthouses Nijkerk.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie