Kees van den Heuvel

Zonnebloem Hoevelaken viert jubileum met Willeke Alberti en ontvangt cheque

13 juni 2022 om 16:30 Zorg

HOEVELAKEN Tijdens het jubileumfeest van de Zonnebloem Hoevelaken op 10 juni trad Willeke Alberti op voor de bewoners en vrijwilligers. Ook overhandigde burgemeester Gerard Renkema van Nijkerk ter gelegenheid van het jubileum een cheque aan de jubilerende afdeling.

De afdeling Hoevelaken van Nationale Vereniging de Zonnebloem bestond vorig jaar 25 jaar, vanwege corona werd het jubileumfeest verplaatst van 10 december 2021 naar 10 juni 2022. Het werd gevierd met een optreden van Willeke Alberti. Ze is - zoals ze zelf zegt - net zo oud als haar publiek. Maar haar leeftijd weerhield haar er niet van om de Stuw in Hoevelaken een beetje op z’n kop te zetten. Al meteen bij het eerste nummer zat de stemming er goed in, veel bewoners zongen de bekende liedjes meteen mee. 

Voorzitter Wim van de Veen had de aanwezigen vooraf een beetje op het verkeerde been gezet, door stoïcijns te stellen dat de ‘mystery-guest’ niet was komen opdagen, maar dat bleek dus een grap. Willeke Alberti bleek zich al die tijd op de warme tweede etage te bevinden van de Stuw. Met haar begeleidingsband maakte ze er een onvergetelijke middag van.


 Kees van den Heuvel

CHEQUE Naast de muzikale verassing was er ook voor de voorzitter en de penningmeester Simon Klomp een aangename verassing. Ze ontvingen van burgemeester Gerard Renkema een cheque van 250 euro. De burgemeester prees in een dankwoord de grote inzet en waarde van de Zonnebloem voor de gemeenschap van Hoevelaken. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie