Nieuwe werkkleding dankzij Vrienden van de Rozelaar
Nieuwe werkkleding dankzij Vrienden van de Rozelaar Rozelaar

Nieuwe werkkleding dankzij Vrienden van de Rozelaar

Zorg Deel je nieuws

De deelnemers van dagbesteding Nijkerk (Rozelaar) zijn blij met hun nieuwe werkkleding; werkjassen, hesjes en schorten. Dit is mogelijk gemaakt door Vrienden van de Rozelaar.

Nieuwe werkkleding was al langere tijd een wens van de deelnemers. De werkkleding ziet er professioneel uit en zorgt voor herkenbaarheid van de Rozelaar. 

Dagbesteding Nijkerk (Rozelaar) is gevestigd in woonzorgcentrum de Pol. De deelnemers helpen in het restaurant met tafeldekken en afruimen. Ook doen ze spelletjes met de bewoners. Dankzij de nieuwe schorten zijn ze herkenbaar in het restaurant.

Wooonzorgcentrum de Pol heeft ook een dierenweide met konijnen, cavia’s, kippen en schapen. Deelnemers van de Rozelaar doen onder andere de dierverzorging en met de nieuwe hesjes en werkjassen werken ze veilig en herkenbaar.

Bedankt Vrienden van de Rozelaar!

Rozelaar

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

Vrienden van de Rozelaar
Stichting Vrienden van de Rozelaar is een groep vrienden die het werk van de Rozelaar ondersteunt. De Vrienden van de Rozelaar dragen bij aan activiteiten die niet worden betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) die direct verband houden met de activiteiten van de Rozelaar. Van huifkar-rijden tot tuinaanleg. En van zwemmen tot het inrichten van een snoezelruimte.

Bedankt Vrienden van de Rozelaar
advertentie
advertentie