Er werden vijf gangen bereid, variërend van blauwvintonijn tot zelfgemaakte chocolademousse.
Er werden vijf gangen bereid, variërend van blauwvintonijn tot zelfgemaakte chocolademousse. Arjen Gerritsma

BHN kijkt terug op geslaagde culinaire netwerkavond

29 november 2023 om 12:55 Zakelijk

NIJKERK Dinsdagavond 21 november kwamen leden van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk bijeen voor een sfeervolle en smakelijke netwerkavond op de locatie van ‘meestergenieter’ Jan Dirk Zonneberg. De locatie van Meestergenieter bood het perfecte decor voor deze bijeenkomst. Jan Dirk Zonneberg, voormalig slager in Voorthuizen, bedacht het concept om ontspannen momenten te creëren voor families, collega’s, klanten en relaties. De ruimte was sfeervol aangekleed, er waren lokale producten om mee te koken en een goed voorziene wijnkelder. De BHN-leden genoten van een boeiende kookworkshop.

De avond vond plaats vlak voor de verkiezingen en daarom organiseerde René Krebber, voorzitter van de BHN, een exitpoll. Leden vulden anoniem in op welke partij ze de volgende dag zouden stemmen. De einduitslag van deze exit-poll bleek anders dan de uiteindelijke verkiezingsuitslag. VVD behaalde onder de leden de eerste plaats, gevolgd door ChristenUnie op de tweede plaats. De derde plaats werd gedeeld door GroenLinks-PvdA en de SGP.

KOOKWORKSHOP EN NETWERKEN

Bij aankomst kozen BHN-leden een gekleurd balletje, dat bepaalde in welk kookteam ze zouden deelnemen. Er werden vijf gangen bereid, variërend van blauwvintonijn met bijzondere sojasaus tot zelfgemaakte chocolademousse. Tijdens het koken en eten werd er druk gesproken over verschillende onderwerpen, waaronder de verkiezingen en ondernemersuitdagingen. Voor het geval het gesprek stilviel, bevatte ieder balletje een vraag om over te discussiëren, variërend van het motiveren van personeel tot de uitdagingen voor het komende jaar.

VOORUITBLIK

De culinaire netwerkavond was de laatste bijeenkomst van de BHN voor dit jaar. Het programma voor volgend jaar zal binnenkort worden onthuld, en de leden kijken uit naar nieuwe en boeiende activiteiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie