Hubo Voorthuizen/Hoevelaken zoekt een technisch vaardige duizendpoot met een dienstverlenende instelling.
Hubo Voorthuizen/Hoevelaken zoekt een technisch vaardige duizendpoot met een dienstverlenende instelling. Pauw Media
Advertorial

Hubo Voorthuizen/Hoevelaken: ‘Ben jij die verbindende schakel?’

1 december 2023 om 17:40 Zakelijk

VOORTHUIZEN/HOEVELAKEN Onder het motto ‘we staan voor je klaar’ zijn de bouwmarkten van Hubo in Voorthuizen en Hoevelaken ‘the place to be’ voor een uitgebreid aanbod aan doe-het-zelf artikelen. Maar Hubo doet meer. Het vakteam helpt op weg met advies, ontzorgt en komt zelfs thuis te hulp. Vanwege de groeiende vraag zoekt Hubo Voorthuizen/Hoevelaken een handige duizendpoot.

Bij Hubo Hoevelaken (& Homed) en Hubo Voorthuizen is de keuze reuze, voor wie wil gaan doe-het-zelven, klussen of support nodig heeft. Iedereen kan er niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan doe-het-zelfartikelen, ze kunnen ook vertrouwen op vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond de woning. Niet iedereen heeft tenslotte twee rechterhanden.

Steeds vaker zijn wij vraagbaak voor onze klanten. Veel mensen willen wel klussen, maar weten niet altijd hoe je het aan moet pakken

VRAAGBAAK

Eigenaar Roland Hartkamp: ,,Ik zie een tendens. Steeds vaker zijn wij vraagbaak voor onze klanten. Veel mensen willen wel klussen, maar weten niet altijd hoe je het aan moet pakken. En dat begrijpen wij helemaal. Daarom helpen wij graag. Onder het motto; doe-het-zelven doen we samen. Maar we hebben meer in huis. Wij meten, maken en monteren ook aan huis. Denk dan bijvoorbeeld aan kasten op maat, deuren, raamdecoratie, vloeren en zonwering. Daarvoor staan onze allround monteurs klaar die je van A tot Z ontzorgen.”

VACATURE

,,Om ons team en de klant te ondersteunen zijn we op zoek naar de verbindende schakel tussen verkoop en onze monteurs aan huis. Een duizendpoot die technisch vaardig is en uiteraard een dienstverlenende instelling heeft. Een ‘werkvoorbereider’ die de vraag van de klant vertaalt naar de uitvoering, die communicatief vaardig is en een hands-on mentaliteit heeft. Ik noem een voorbeeld. Stel iemand wil een nieuwe voordeur. Na het voorgesprek in de winkel, neem jij het stokje over. Je gaat in overleg, verzorgt bij de klant thuis het inmeten en regelt de definitieve prijsopgave. Daarna bestellen we de deur. En wie weet ben jij ook wel in staat zelf klussen bij klanten uit te voeren. Het is nog geen precies vaststaande functie. Die mag je samen met ons gaan invullen.”

Zie jij wat in deze job? Neem dan contact op met Roland Hartkamp: hartkampbouwmarkt@hubo.nl, tel. 0342-464509 of www.hubo.nl (zoek naar Voorthuizen/Hoevelaken). Roland: ,,Wil je eerst een ‘bakkie doen’, om nader kennis te maken? Prima, maak gerust een afspraak. Ik leid je rond en vertel meer over Hubo.”

Deze advertorial maakt deel uit van onze Baan Dichtbij vacature-special. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie