Metalen maatwerkdeuren van Stipt.
Metalen maatwerkdeuren van Stipt. Eigen foto
De Etalage

Ruimte met een maatwerk deur of wand dankzij Stipt Deuren

23 maart 2023 om 19:44 Zakelijk

NIJKERK Metalen deuren met glas hebben een elegante uitstraling en creëren ruimte in huis. De binnendeuren van Stipt Deuren, een kleinschalig familiebedrijf in Nijkerk, worden op maat gemaakt en thuis gemonteerd.

,,Naast dat ons product een optisch mooie oplossing is, is het ook nog eens heel praktisch”, vertelt Anton Pieter van Olst van Stipt Deuren. ,,Zo zorgen de deuren voor afscheiding van ruimtes, het dempen van geluid en het vasthouden van warmte. Bovendien creëert het glas een ruimtelijk gevoel, doordat er licht door de deur of wand komt.” 

MODERNISEREN

Stipt Deuren biedt diverse soorten maatwerk deuren en wanden van gepoedercoat aluminium met glasruiten aan: scharnierdeuren, taatsdeuren (die twee kanten op bewegen), schuifdeuren en vaste panelen (stilstaande wand). De deuren worden met name toegepast in woningen en zijn populair bij de consument. ,,Wij leveren voor nieuwbouw, maar ook bij renovaties of wanneer mensen hun inrichting willen moderniseren. Vrijwel alles is mogelijk op het gebied van kleur en ontwerp.”

Vrijwel alles is mogelijk op het gebied van kleur en ontwerp

Klanten kunnen een offerte aanvragen, vervolgens is er contact om de wensen in kaart te brengen en bij akkoord wordt een inmeetafspraak op locatie gemaakt. ,,We komen langs om tot op de millimeter nauwkeurig de maten op te meten. Vervolgens worden de deuren in Nederland geproduceerd en door ons eigen montageteam geplaatst.”

De showroom is op afspraak te bezoeken voor een impressie. ,,We denken altijd graag met de wensen van klanten mee. Door standaardopties maken we het makkelijker om te kiezen, maar bijna alles is mogelijk.” 

Stipt Deuren, Smitspol 20D 3861 RS Nijkerk. Tel: 085-7603988, www.stiptdeuren.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie